Noutăţi

:: LUNI 11  APRILIE 2011 - Un nou design al sitului web.  
Am dat un nou aspect sitului nostru web şi l-am facut mai uşor accesibil. Sperăm ca noua faţa a sitului nostru să vă placă. Vă aşteptăm cu drag la Pensiunea Elena.

:: MARTIE 2011 - Paşte 2011.  
Şi anul acesta, ca în fiecare an, avem o ofertă specială pentru cei ce îşi doresc să petreacă sărbătorile Paştelui la pensiunea noastră.

:: MIERCURI 31 DECEMBRIE 2009-2010 -Revelion
Sărbătorim din nou. Facem o petrecere pe cinste, ca aşa e la noi la orice sărbătoare. Masa festivă de revelion, distracţia, muzica şi focurile de artificii le găseşti la noi în noaptea dintre ani. Ne bucurăm de oaspeţi şi te aşteptăm şi pe tine.

:: JOI 1 MAI 2008 Sărbătorim
Deschidem oficial pensiunea Elena şi o să fie petrecere şi voie bună. Avem oaspeţi de seamă şi ne bucurăm de ei şi cu ei. Facem o petrecere pe cinste, ca aşa e la noi.

 


MENIU PENSIUNEA ROUTE 85- atât gurmanzii cât şi cei ce ţin dietă vor găsi în meniul nostru preparate care să le facă plăcută şederea.

[+] detalii


EVENIMENTE - îţi oferim un spaţiu generos şi un meniu deosebit pentru ca evenimentele importante din viaţa ta să iasă ca la carte.

[+] detalii

:: Pensiunea Route 85, este amplasată pe  drumul european E 85  la 3 km de sensul giraoriu care face legătura Bucureşi - Iaşi, spre Suceava în apropierea a numeroase obiective turistice, case memoriale, mănăstiri, baze de agremet.

Rezervări

Aici aveţi  posibilitatea de a face rezervări online. Pentru a face o rezervare apasă click aici.

Oferte

Vezi ofertele pe care ţi le propunem pentru diverse sărbători şi evenimente. vezi aici

Carte de oaspeţi

test Aici ne puteţi scrie părerile dvs. despre momentele petrecute la pensiunea noastră.